UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У бабусі позичила: найдивніші та найгірші сукні "Оскара-2017"

У Лос-Анджелесі пройшла 89-та церемонія вручення премії "Оскар-2017"

У бабусі позичила: найдивніші та найгірш…

Не усім зіркам вдалося обрати для проходу червоною доріжкою вдале вбрання, повідомляє Depo.ua.

Із найяскравішими та найгарнішими сукнями "Оскара-2017" критики вже визначалися, а отже залишилося подивитися на "провальні" сукні та вбрання кінопремії.

Власниця ідеальної фігури Шарліз Терон, яка схудла після останньої ролі на 10 кілограмів, обрала дуже дивну сукню від Dior Haute Couture. Силует сукні, особливо її верхньої частини, додав зайвий об'єм бюсту акторки та зробив руки та шию дуже масивними, а колір - брудний відтінок золотого - дещо зіпсував колір шкіри та волосся зірки.

Публикация от @trendsbrandФев 26 2017 в 11:59 PST

Акторка Дакота Джонсон - зірка еротичної мелодрами "50 відтінків сірого" розчарувала свої прихильників. Замість відвертої та спокусливої сукні вона обрала вбрання від Gucci, яке нагадує сукні 50-х років - закриті та скромні. Як шуткують у мережі "позичила у бабусі".

Публикация от @trendsbrandФев 27 2017 в 12:01 PST

Холлі Беррі позувала у сукні від Atelier Versace. Досить діивні асоціації викликає верх сукні, який ніби імітує якусь чорну сітку. Силует сукні пасує 51-річній акторці, проте дивні кольори та досить просте декольте вбрання не дозволили Холлі потрапити до рейтингу найгарніших суконь.

Акторка Емма Робертс знову розчарувала модних критиків. Комбінована сукня із мереживним декольте та подолом, прикрашеним досить великим мереживом, досить невдало підкреслили невеликий бюст акторки. А поєднання чорного із кремовим кольором взагалі не є класичними.

No comment...

Володарка "Оскара-2016" за "Кращу жіночу роль другого плану" Алісія Вікандер хоч і обрала сукню від Louis Vuitton, проте успіх їй цей модний дім не забезпечив. Сукня лише підкреслила маленькі принади та надала зайвого об'єму плечам, які на тлі худих стегон стали ще ширшими.

Акторка Леслі Манн в Zac Posen обрала не тільки дивний колір сукні, а й фасон.

Нагадаємо, у Лос-Анджелесі вручили "Оскар": повний список переможців

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme