UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Трьох вбивць миколаївського антиквара посадили на 15 років

П'ять років тому злодії вбили чоловіка та закопали його в гаражі: його майно викрали

Трьох вбивць миколаївського антиквара по…

Колегія суддів Центрального райсуду Миколаєва у складі Оксани Мамаєвої, Світлани Скрипченко під головуванням Світлани Гречаної постановила вирок у кримінальному провадженні щодо трьох злочинців, які вбили п'ять років тому антиквара. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі суду.

Встановлено, що 15 травня 2012 року підсудні разом з невстановленою особою, яка наразі перебуває у розшуку, виманили громадянина Л., який цікавився антикваріатом, під приводом реалізації старовинного дзеркала, з його помешкання. Чоловіка відвезли до автогаражного кооперативу "Мир", що розташований по вул. Херсонське шосе у Миколаєві.

Перебуваючи в гаражі, підсудні нанесли потерпілому численні удари в область голови, внаслідок яких останній загинув. Згідно з висновками судово-медичних експертиз, характер травм був таким, що в разі надання своєчасної медичної допомоги у загиблого не було жодних шансів лишитись живим.

Після побиття зловмисники забрали у загиблого зв'язку ключів та поїхали за місцем його мешкання, де заволоділи ювелірними виробами, наручними годинниками, столовим посудом на загальну суму понад 42 тисячі гривень. Згодом підсудні, щоб приховати сліди злочину, закопали тіло потерпілого в ґрунті підвалу гаражу, де відбулось вбивство.

Провина Анатолія Г., Івана Ц. та Давіда Т. підтверджується зібраними по справі доказами, висновками експертиз, показаннями свідків та підсудних. За результатами розгляду кримінального провадження суд визнав винними у вчиненні розбійного нападу та умисного вбивства і призначив їм за сукупністю злочинів покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного їм майна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme