UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Системи оповіщення Хмельниччини оновили на понад 700 тис. грн

Втім, не дивлячсь не суттєве оновлення, не всі території почують сигнал тривоги

Системи оповіщення Хмельниччини оновили…

На Хмельниччині для покращення стану оповіщення за рахунок бюджетів всіх рівнів у 2016 році виділили 710 тисяч гривень, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ОДА. Проте, деякі питання залишаються невирішеними.

За інформацією, озвученою на засіданні обласної комісії з техногенної безпеки, хоч основним і найбільш надійним засобом оповіщення населення про небезпеку залишається проводове радіомовлення, щороку прослідковується тенденція щодо зменшення кількості населення, яке можна оповістити за його допомогою.

"У Деражнянському районі цей показник становить – 13%, в Новоушицькому – 12%, в Волочиському – 7% населення, в Ярмолинецькому – 3%. За рахунок місцевих бюджетів у 2016 році проведено роботи по придбанню, ремонту та встановленню 5 сирен ручного запуску, 3 мегафонів, 754 FM-приймачів, 7 пристроїв автоматичного додзвону та 61 вуличного гучномовця, у Білогірському, Віньковецькому, Полонському, Старокостянтинівському, Теофіпольському, Чемеровецькому районах та місті Шепетівка", - поінформував начальник управління цивільного захисту населення ОДА Євген Данилюк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme