Штабіста та прикордонника взяли під арешт за "зелений" хабар

Суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета двом старшим офіцерам з Генерального штабу Збройних Сил України та Державної прикордонної служби України

Таким чином було задоволене клопотання військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України, повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу ГПУ.

Цих службовців викрили 23 лютого 2017 року на одержанні хабара у 6000 доларів США за працевлаштування цивільної особи на військову службу до Державної прикордонної служби.

"Суму хабара вони отримали у два етапи – спочатку 3000 доларів США та під час отримання решти – військовослужбовців було затримано. Старшим офіцерам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди, у великому розмірі та за попередньою змовою групою осіб, які займають відповідальне становище, поєднане з вимаганням)", - зазначили прокуратурі.

Наразі слідство триває.

Нагадаємо, що іншого хабарника серед пиркордонників викрили на Сумщині, який отримав 12 тис. грн за дозвіл провести нелегальний вантаж.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme