Сергій Рибалка: Ставлення влади до фінансової реформи неприпустиме

Проведення фінансового дня в парламенті перетворилося на профанацію

Сергій Рибалка: Ставлення влади до фінан…

Про це заявив голова фінансового комітету Сергій Рибалка, передає Depo.ua.

Він зазначив, що напередодні проведення фінансового дня він з колегами по комітету кілька разів спілкувалися з Головою Верховної Ради, який поставив розгляд питань фінансового блоку на початок порядку денного в четвер.

"Дивним чином в порядку денному вранці з'явилися драконівські законопроекти, під які зібрали депутатів. Питання фінансово-банківського сектору відійшли на другу половину дня. В результаті, тільки один законопроект (№6010) прийнятий в першому читанні, інші не проголосовані. Це ганьба!" , - підкреслив Сергій Рибалка.

Він висловив обурення, що нинішню владу сьогодні не цікавить питання проведення фінансової реформи. "Владу не цікавить кредитування реального сектору економіки, припинення банкопаду і захист людей від втрати їх коштів в банках", - сказав голова фінансового комітету.

Сергій Рибалка підкреслив важливість проведення повноцінного розгляду питань для проведення фінансової реформи на найближчому пленарному тижні.

"Сьогодні, на жаль, ні у влади, ні у Національного банку немає бачення і дієвого плану розвитку фінансово-банківської системи на 5-7 років. Ми в своєму комітеті розробили такий план і розробили ряд законопроектів. І ми зробимо все, щоб ці законопроекти були проголосовані в парламенті ", - заявив Сергій Рибалка.

Він додав, що всі члени фінансового комітету домовилися направити лист Голові Верховної Ради з вимогою провести повноцінний фінансово-банківський день в парламенті.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme