Російські окупанти обстрілюють з танків мирне населення Авдіївки

В Авдіївці на Донеччині бойовики продовжують обстріли з танків, причому стріляють не тільки по позиціях українських військових, але і по мирному населенню

Як передає Depo.Донбас, про це в коментарі каналу "112 Україна" повідомила прес-офіцер 72 ОМБР ВСУ Олена Мокренчук.

"Цих танків кілька і вони виїжджають з різних сторін і ведуть вогонь не тільки по позиціям українських військ, але й по цивільних. Позавчора знову було попадання в будинок, він згорів, люди залишилися без житла. Вчора цілий день виїжджав танк і стріляв по цивільних", - розповіла вона.

Також за її словами, обстріли стабільно сильні і відбуваються постійно.

"З настанням темряви обстріли посилюються. Наші бійці тримаються і намагаються зробити все можливе, щоб припинити ці обстріли", - заявила Мокренчук.

Нагадаємо, що голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський раніше повідомив, що станом на 6 ранку 27 лютого терористи активізували обстріл на околицях Авдіївки, але у самому місті – спокійно.

Як повідомлялося раніше, російська сторона в Спільному центрі з контролю і координації досі не надала письмових гарантій безпеки для ремонтних бригад, які мають розпочати відновлювальні роботи на Донецькій фільтрувальній станції.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme