UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Російська няня задушила та закопала дитину іноземки

Мешканку Краснодара запідозрили у вбивстві дев'ятимісячної дитини уродженки Нігерії

Тіло дев'ятимісячного малюка було загорнуте в поліетилен і закопано в гаражі в будинку підозрюваної, передає Depo.Кубань з посиланням на "ЮГА".

Про зникнення дитини мати загиблого заявила 21 лютого. Також в зв'язку зі зникненням хлопчика до правоохоронців звернулася і 33-річна няня дитини. За словами останньої, протягом декількох місяців дитина проживала разом з нею.

За словами няні, 18 лютого до неї додому прийшла знайома матері дитини, залишила частину грошей в рахунок оплати за послуги няні і забрала дитину з собою. У зв'язку з цим слідчим відділом по Центральному округу міста Краснодара крайового управління СКР було порушено кримінальну справу за п. "Д" ч. 2 ст. 126 КК РФ (Викрадення малолітнього).

"Під час розслідування справи слідчі перевірили гараж няні, де і було виявлено тіло зниклого хлопчика. Після проведеної експертизи стало відомо, що дитина загинула від здавлювання шиї руками (асфіксії)", - розповіли в прес-службі слідчого управління СКР по Краснодарському краю.

У зв'язку з цим було порушено нову кримінальну справу за п. "В" ч.2 ст.105 КК РФ (Убивство малолітнього). Підозрювану затримали після того, як виявили тіло дитини.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme