UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Директору підприємства, що "нагрів" кошти на ремонті водогону, оголосили про підозру

Справа стосується реконструкції водогону у с. Кринички: за інформацією прокуратури, очільник підприємства вніс недостовірні дані

Директору підприємства, що "нагрів" кошт…

Прокуратура повідомила про підозру директору ТОВ "Південьбудмонтаж" у вчиненні кримінальних правопорушень за статтями службове підроблення, привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі прокуратури області.

Зауважимо, 3 лютого, за неналежне виконання службових обов'язків при реконструкції водогону у с. Кринички Миколаївського району, що призвело до збитків бюджету на суму 134,5 тис. грн, повідомили про підозру начальнику управління капітального будівництва Миколаївської ОДА. Крім того, про підозру повідомили директору товариства з обмеженою відповідальністю "Південьбудмонтаж".

Встановлено, що керівник підприємства, яке здійснювало ремонтні роботи з реконструкції водопроводу в с. Кринички, зловживаючи службовим становищем, до актів виконаних робіт вніс недостовірні дані щодо обсягу робіт, а саме завищив кількість проведених робіт на 134,5 тис. грн що призвело до необґрунтованої сплати з бюджету зазначеної суми.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що начальника управління капітального будівництва Миколаївської ОДА підозрюють в нанесенні понад 100 тис. грн збитків з питання реконструкції водогону у с. Кринички.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme