Парубію в Японії показали корабель, який розгромив російський флот

Голова Верховної Ради розпочав візит в Японію з військово-морської теми, зокрема, побував на борту флагмана ВМС Японії

Про це Андрій Парубій повідомив у Facebook, передає Depo.ua.

"Розпочався мій робочий візит до Японії. У перший день - на запрошення командування Морських сил Самооборони Японії відвідав морську базу у місті Йокоску і корабель "Терудзукі".

Хоч Японія і далеко від України, але ми маємо багато речей, які нас об'єднують, зокрема і спільний ворог - глобальна загроза всього вільного світу - Путінська Росія.

На борту флагмана Морських сил Японії - корабля "Терудзукі" обговорили з віце-адміралом Кадзукі Ямасітою - Головнокомандувачем морськими силами Самооборони Японії, питання військової співпраці. Для наших японських союзників важливий досвід, який здобули українські Збройні сили у гібридній війні з російським імперіалістом", - написав спікер Ради.

Парубій переконаний, що зовсім скоро посилиться співпраця та обмін досвідом між Морськими силами Самооборони Японії та Військово-морськими силами України.

"Після екскурсії по діючому флагману "Терудзукі" японські колеги провели нам екскурсію на кораблі, який зараз перетворений на музей - "Мікаса". Легендарний бойовий броненосець - "Мікаса" був флагманом японського флоту у 1904-1905 роках, коли японські самураї на морі знищили російський імперський флот", - зазначив голова Ради.

Нагадаємо, що Андрій Парубій вже заявляв, що у питанні Криму із "глобальною загрозою всього вільного світу" ніяких компромісів бути не може.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme