Оскар-2017: найяскравіші сукні премії

У Лос-Анджелесі відбулася 89-та церемонія вручення премії "Оскар-2017"

Оскар-2017: найяскравіші сукні премії…

Відомі голлівудські зірки по дорозі до зали "Долбі" продемонстрували найоригінальніші сукні, передає Depo.ua.

Минулорічна володарка премії "Оскар" Брі Ларсон обрала сукню із традиційним силуетом, яка підкреслила талію акторки. Чорний колір та декольте у формі серця вдало підкреслили фігуру Брі, а сукня від Oscar de la Renta посіла своє почесне місце серед інших суконь цьогорічного "Оскара".

Австралійська акторка Тереза Палмер обрала не трендовий золотий колір сукні, а срібний. Проте творіння Prada добре сидить на фігурі акторки та пасує їй.

Переможниця у номінації "Краща акторка другого плану" Віола Девіс обрала червону сукню від Armani Prive. Приталений силует та відкриті плечі зробили образ акторки неперевершеним.

Акторка Жанель Моне вразила сукнею від Elie Saab. Хоча й вбрання виявилося досить дивним та відвертим, проте модні критики назвали його родзинкою червоної доріжки "Оскара".

Акторка Сальма Хайек підкреслила свій пишний бюст сукнею від Alexander McQueen. Чорний колір пасує акторці та робить її фігуру ще стрункішою.

Акторка Кірстен Данст обрала Dior. Хоча і сукня виглядає дещо "важко" на фігуру білявки, проте виглядає гідно та варта уваги.

Публикация от @whoworethatФев 27 2017 в 12:34 PST

Модель та дружина співака Джона Ледженда Кріссі Тайген обрала сукню від Zuhair Murad і одразу стала найулюбленішою зіркою папараці. Модель розкуто позувала та демонструвала глибокий розріз на сукні, який не приховував апетитні стегна Кріссі.

Ще декілька сдалих сукенок.

Оскароносна Емма Стоун ніби передчувала отримання жаданої статуетки, тому вдягнулася у сукню золотого кольору від Riccardo Tisci. До речі, золотий колір, як майже і кожний рік, став трендовим на премії "Оскар". Одразу декілька акторок обрали сукні золотого кольору чи з елементами золота.

Ніколь Кідман також продемонструвала золоту сукню від Armani Prive.

Публикация от @trendsbrandФев 27 2017 в 12:00 PST

Акторка та дружина Джастіна Тімберлейка Джессіка Біл також була у золотому.

Зірка Боллівуду та Голлівуду Пріянка Чопра обрала досить "геометричну" сукню, проте вбрання впоралося із декількома задачами: вдало підкреслило фігуру відомої акторки та звернуло на себе увагу модних критиків.

Скарлетт Йоханссон обрала досить весняну сукню. Не дивлячись на те, що фасон вбрання додав зайвого об'єму стегнам та бюсту акторці, все ж таки сукня від Alaia пасує їй та і модні критики включили сукню до десятки найкращих на премії "Оскар".

Публикация от @trendsbrandФев 27 2017 в 12:02 PST

Тараджі Хенсон в Alberta Ferretti також ьула визнана однією із найстильніших зірок "Оскара-2017".

Нагадаємо, у Лос-Анджелесі вручили "Оскар": повний список переможців

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme