Одеський прокурор, якого затримали за п'яне водіння, уникнув покарання

Співробітники Патрульної поліції запідозрили колишнього співробітника транспортної прокуратури Одеси Ростислава Крикливого в керуванні автомобілем в стані алкогольного сп'яніння

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "368.media", прокурора Крикливого затримали ще 3 грудня 2016 року. Вночі його на автомобілі Audi Q7 зупинили на вулиці Генуезькій.

Зараз прокурор Крикливий в зв'язку з ліквідацією транспортної прокуратури тимчасово не працює.

Прокурор відмовився пройти тест на наявність алкоголю в крові за допомогою приладу "Драгер", а потім і їхати в медустанову на огляд.

На нього біл складено протокол за статтею 130 КУпАП, в якому він взагалі заявив, що поліцейські вимагали від нього хабар.

В суді прокурор не визнав свою провину. Крикливий заявив, що йому по телефону повідомили, що у його маленької доньки різко погіршилося здоров'я і попросили негайно прибути додому. Після того, як він сів за кермо, його зупинили патрульні і запропонували продути "Драгер". Він заявив, що йому необхідно їхати додому, тому що дитина погано себе почуває, але патрульні "презирливо поставилися до його поясненням і стали грубіянити". Перервавши діалог Крикливий нібито поїхав додому до дочки, а через три години звернувся в клініку для перевірки на вміст алкоголю в крові, який там, природно, не виявили. Крикливий також оформив довідку, що його дочка з 2 по 7 грудня проходила амбулаторне лікування в зв'язку з ГРВІ та гострим бронхітом.

Суд повністю встав на сторону обвинуваченого і визнав, що хвороба дитини - поважна причина відмовлятися від медичного огляду.

Насправді, відеозапис патрульних повністю спростовує легенду про хвору дитину.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme