UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На соціальні об'єкти Турківського району передбачили 28 млн грн

У районі відновили роботи з будівництва ЗОШ І-ІІІ ст. на 480 учнівських місць в с. Либохора

У 2016 році вдалося залучити рекордну суму коштів – 27,8 млн грн на капітальний ремонт та будівництво соціальних об'єктів району. Про це повідомив під час звіту голова Турківської райдержадміністрації Олександр Лабецький, пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

За словами посадовця, значну суму коштів район отримав з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) на продовження будівництва нових шкіл у районі. "Так, виконано роботи з реконструкції навчального корпусу Лосинецької ЗОШ І-ІІ ст. з будівництвом котельні – на суму 2 млн 95,6 тис грн., у т.ч. 1,5 млн грн – кошти ДФРР, 345,6 тис грн – субвенція з держбюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій, 250 тис грн – кошти районного бюджету", - поінформував голова РДА.

Окрім цього, відновили роботи з будівництва ЗОШ І-ІІІ ст. на 480 учнівських місць в с. Либохора. Протягом звітного періоду освоєно 10 млн грн, у т. ч. 9 млн 300 тис грн – ДФРР, 700 тис грн – бюджет розвитку області.

Як повідомив посадовець, минулого року район залучив 3 млн 421 тис грн субвенції на соціально-економічний розвиток району. "За ці кошти вдалося реконструювати та встановити модульну котельню з твердопаливним котлом в Турківській школі-інтернаті І-ІІ ст., встановити твердопаливні котли в Нижньояблунській ЗОШ І-ІІІ ст. і в Боринському ліцеї народних промислів та ремесел", - розповів Олександр Лабецький.

У звітному році реалізували 33 мікропроекти на загальну суму 5 млн 262 тис грн., у т.ч. 2 млн 475,7 тис грн – кошти обласного бюджету, 2 млн 365 тис грн –районного бюджету, 421,5 тис грн – кошти громади.

Слід зазначити, що район отримав найбільший відсоток – 94,3% відібраних для фінансування мікропроектів від загальної кількості поданих. "Порівнюючи з попередніми роками, кількість реалізованих мікропроектів рекордно зросла: з 2 у 2014 році до 33 – у 2016 році. Основним пріоритетом реалізації даних мікропроектів є впровадження заходів з енергозбереження", - акцентував голова РДА.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme