UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На "Оскарі" назвали найкращу актрису другого плану

Престижна нагорода Американської кіноакадемії за жіночу роль другого плану на церемонії "Оскар-2017" дісталася Віолі Девіс

Журі присудило їй перемогу в номінації "Найкраща актриса другого плану" за роль у фільмі "Паркани", повідомляє Depo.ua з посиланням на Укрінформ.

Це американський драматичний фільм, знятий Дензелом Вашингтоном за однойменною п'єсою Огаста Вілсона. Фільм розповідає про Троя Мексона, колишню зірку бейсболу, який працює сміттярем, щоб забезпечити свою сім'ю.

За цю ж роль Девіс у січні отримала "Золотий глобус" у номінації ""Краща актриса другого плану у повнометражному фільмі".

Статуетка могла дістатися одній із п'ятьох актрис, які змагалися за перемогу в цій номінації, і дехто з них вже завоював достатню популярність у минулому. До списку номінанток, крім переможниці, увійшли: Наомі Харріс ("Місячне сяйво"), Ніколь Кідман ("Лев"), Октавія Спенсер ("Приховані фігури"), та Мішель Вільямс ("Манчестер біля моря").

Віола Девіс народилася 11 серпня 1965 року. Грала у фільмах "Поза полем зору" (1998), "Далеко від раю" (2002), "Соляріс" (2002), "Параноя" (2007), "Ночі в Роданті" (2008), "Прислуга" (2011), "Страшенно голосно і вкрай близько" (2011), "Полонянки" (2013), дилогії "Зникнення Елеонор Рігбі" - "Він" і "Вона" (обидва - 2013), а також стрічці "Зникнення Елеонор Рігбі" 2014 року, "Загін самогубців" (2016) та інших.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme