На Харківщині засудили чоловіків, які відлупцювали водія та вкрали таксі

У Харківській області засудили чоловіків, які відлупцювали та зв'язали таксиста і викрали його машину

На Харківщині засудили чоловіків, які ві…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у прес-службі прокуратури в Харківській області, Балаклійський районний суд підтримав позицію прокуратури та визнав винним двох мешканців Барвінківського району у розбійному нападі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб та незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 2 ст. 187, ч. 3 ст. 289 КК України). Раніше неодноразово судимому 31-річному чоловіку призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі. Його товариша - 48-річного розбійника засуджено до дев'яти років позбавлення волі.

За даним прокуратури, у травні 2016 року у м. Балаклія чоловіки спіймали таксі марки "ВАЗ 21099" та попросили водія підвезти їх до одного із селищ району. Дорогою зловмисники попросили зупинити машину та напали на таксиста - почали його душити та лупцювати. Коли водій втратив свідомість, злодії витягнули його з машини, зв'язали липкою стрічкою руки та ноги, заклеїли рот.

Зловмисники забрали у своєї жертви 4,5 тис. грн, мобільний телефон, ліхтарик та інші особисті речі і, залишивши чоловіка на узбіччі дороги, втекли на його автомобілі.

Прийшовши до тями водій зміг розв'язати руки і дістати із кишені мобільний, який розбійники не помітили та не забрали. Він зателефонував до поліції.

Коли поліцейські побачили на дорозі та зупинили викрадену машину, розбійники намагалися приховати злочин - один із них пред'явив своє водійське посвідчення та пояснив, що нібито працює таксистом та підвозить незнайомого чоловіка, який його зупинив на дорозі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme