МВФ знову відклав розгляд траншу для України

У порядку денному засідань Ради директорів Міжнародного валютного фонду, який розписаний до 6 березня 2017 року, питання подальшого фінансування України відсутнє

Порядок денний опублікований на сайті МВФ, передає Depo.ua.

До вже сформованого порядку денного роботи Ради директорів МВФ не було внесено питання оцінки реформ, що проводяться Україною у рамках програми співпраці з МВФ.

Зокрема, розклад засідань Ради складено до 6 березня, проте "українське питання" в ньому відсутнє. На 6 березня 2017 року запланований розгляд підходів до макрофінансового нагляду.

Нагадаємо, 27 лютого у Нацбанку заявили, що виконали вимоги Меморандуму з МВФ і завершив у 2016 році процедуру діагностичного обстеження операцій пов'язаних із банками осіб.

17 січня ЗМІ повідомили, що в останній версії Меморандуму про співпрацю України з МВФ начебто йдеться про те, що для продовження співпраці з МВФ Україні потрібно поступово підвищувати пенсійний вік до 63 років у 2027 році, скоротити кількість держслужбовців і бюджетників, відкрити земельний ринок. Однак чутки про збільшення пенсійного віку спростував прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme