UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Мукачівська райлікарня не надає медпослуг жителям району, - райрада

Для потреб мешканців Мукачівщини на лікування у районній лікарні депутати районної ради додатково виділили ще чотири мільйони гривень

 

Про це Depo.Закарпаття інформують у Мукачівській райраді.

Відповідно до рішення, трансферт на Мукачівську райлікарню склав 4 мільйони гривень, з яких: 1 мільйон – це кошти із залишку державної медичної субвенції, 3 мільйони – кошти районного бюджету.

На початку 2017 року районна рада вже виділила 26 мільйонів гривень за рахунок коштів медичної субвенції , спрямувавши їх на лікування мешканців району в ЦРЛ. Проте послуги з лікування не надавалися, за виключенням першого дня ургентної допомоги. Питання набуло суспільного резонансу та було обговорене на спільній з представниками ЦРЛ та відділу охорони здоров'я Мукачівської міськради нараді.

Суттєво ситуація не змінилася: мешканці району вимушені й надалі купувати медичні препарати за власний кошт. Крім того, за січень, протягом якого мешканців району не лікували, адміністрація ЦРЛ виставила рахунок на суму 2 мільйони 200 тисяч гривень.

До слова, Угода, підписантами якої є Мукачівська районна рада та Мукачівська ЦРЛ, про надання медичних послуг мешканцям району, підписана, в цілому виділено 30 мільйонів гривень, тож ненадання медичних послуг мешканцям району – питання юридичної площини та відповідальності, відповідно до Конституції України та чинного законодавства.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme