UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївець влаштував у квартирі наркопритон

Поліція отримала дозвіл на обшук та прикрила наркопритон 

Миколаївець влаштував у квартирі наркопр…

Поліцейські Миколаєва розслідують кримінальне провадження, розпочате за ознаками одразу двох наркозлочинів. Зловмиснику загрожує до п'яти років ув'язнення. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Отримавши повідомлення про те, що у помешканні 43-річного жителя Корабельного району Миколаєва періодично збираються наркозалежні для вживання наркотичних засобів, поліцейські провели на території зазначеного домоволодіння санкціонований судом обшук.

На момент прибуття правоохоронців у будинку знаходились, окрім власника, який раніше неодноразово притягувався до відповідальності за скоєння наркозлочинів, ще двоє. Усі троє чоловіків, за висновками медичного освідування, були у стані наркотичного сп'яніння.

Під час обшуку оперативники вилучили димедрол, опій, прекурсори та посуд для виготовлення наркоречовини. Також були вилучені використані медичні шприці із залишками наркотичних засобів. Вилучене направлено для проведення експертиз.

Слідчими Корабельного відділу поліції розслідується кримінальне провадження, розпочате за ознаками ч.1 ст.317 КК України "Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів", що карається позбавленням волі на строк до п'яти років.

За результатами дослідження буде прийнято рішення про надання додаткової кваліфікації події, попередньо, за ознаками ч.1 ст.311 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів", що передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, та ч.1 ст.309 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту", що карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme