Медведєв "поховав" кризу, але злякав майбутнім

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що країні вдалося впоратися з кризовими явищами, викликаними проблемами в світовій економіці, але скоро виникнуть нові проблеми

Про це він заявив на засіданні російського інвестиційного форуму "Сочі-2017", повідомляє Depo.ua з посиланням на ТАСС.

"Сьогодні вже можна твердо сказати - ми з усіма цими викликами навчилися справлятися. Падіння валового внутрішнього продукту припинилося", - сказав Медведєв.

Також він заявив, що реальні доходи громадян почали рости, і проголосив перемогу над безробіттям.

"Ми впоралися з безробіттям. Але сьогодні ми повинні вже думати про рішення інших завдань. У наших середньострокових планах міститься ряд заходів щодо подолання демографічних обмежень, які можуть згодом перешкоджати розвитку країни. Вони охоплюють практично всі сфери: і охорону здоров'я, і ​​соціальну політику, і міграційну політику", - додав російський прем'єр.

Медведєв зазначив, що в цілому ситуація в економіці зараз стабільна, але "завтрашній день ставить нові виклики"."Росії не варто чекати допомоги в конкурентній боротьбі, а тому потрібно працювати і всього домагатися самостійно...За кожен відсоток зростання, за кожен регіон, за кожен населений пункт, за кожну компанію, за кожну ідею. Тобто, боротися за майбутнє Росії", - наголосив він.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme