"ЛНР" і "ДНР" висунули жорсткий ультиматум блокувальникам Донбасу

"ЛНР" і "ДНР" вимагають від України припинити залізничну блокаду, а в разі невиконання вимоги погрожують ввести "зовнішнє управління" на діючих на окупованому Донбасі українських підприємствах

"ЛНР" і "ДНР" висунули жорсткий ультимат…

Про це йдеться в спільній заяві ватажків Ігоря Плотницького та Олександра Захарченка, передає Depo.Донбас з посиланням на підконтрольні окупантам сайти.

"Ми змушені оголосити, що, якщо до 00.00 середи (1 березеня 2017 року) блокада буде снята, то ми введемо зовнішнє управління на всіх підприємствах української юрисдикції, які працюють в "ДНР" і "ЛНР", - заявили ватажки.

"Ми перестанемо постачати вугілля на Україні. Для поставок вугілля немає ні можливості, ні схеми оплати. Ми будемо перебудовувати все виробничі процеси і орієнтувати їх на ринок Росії та інших країн", - підкреслили Плотницький і Захарченко.

Нагадаємо, українські металургійні підприємства заявляють про зупинку своїх виробництв в разі "націоналізації" їх з боку так званої "ЛНР" і "ДНР". Підприємства кажуть пр окатастрофічні наслідки: "Націоналізація" або перереєстрація підприємств в юрисдикції "ДНР / ЛНР" призведе до повного припинення експорту продукції. Крім того, вони не зможуть продовжувати свою подальшу роботу без кваліфікованого менеджменту та персоналу, який доведеться звільнити.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme