"Кривавий пастор" хоче зігнати на стадіон і закрити усіх сепаратистів

В Україні на свободі перебувають чимало сепаратистів, зокрема в парламенті, однак миттєво їх покарати не можна, хіба що закрити всіх на стадіоні 

Про це в інтерв'ю "Цензор.НЕТ" розповів секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, повідомляє Depo.ua.

"Я з величезним задоволенням зігнав би їх усіх на один стадіон і закрив би його на ремонт років на 20... Але при всіх наших проблемах, при всіх недоліках, ми все-таки намагаємося будувати правову державу. У нас прокуратура, СБУ просто забиті величезною кількістю справ, які вони розслідують, в тому числі і щодо подій на Майдані, і по подіях, пов'язаним з сепаратистськими заколотами. Плюс у нас ще є таке поняття як суд", – сказав він.

Секретар РНБО також поскаржився, що часто справи щодо сепаратистів, які були доведені до суду правоохоронцями, там можуть розглядатися роками.

"Український суд - це окремий біль. Ну, наприклад, ще в 2014 році, будучи виконуючим обов'язки президента, я дав команду закрити сепаратистські видання. Звернулися до суду, в тому числі, з приводу закриття газети "Вєсти". Вже 2017 рік, а досі триває судовий розгляд щодо закриття цієї сепаратистської газетки", - навів приклад секретар РНБО,

Від зазначив, що сьогодні в основному в тюрмах перебувають ті, хто зі зброєю в руках воював проти нашої країни, але пообіцяв, що "всі інші підбурювачі війни теж за все відповідатимуть, коли прийде час".

Нагадаємо, що, за даними Турчинова, із 13 468 солдатів і офіцерів Збройних сил України, що перебували в Криму під час окупації півострова Росією, тільки 3 990 (29,6%) не зрадили присязі і не перейшли на бік ворога.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme