Копи не дали сумчанину стрибнути з мосту

Інцидент трапився вночі на проспекті Шевченка

Копи не дали сумчанину стрибнути з мосту…

Близько третьої години ночі екіпаж патрульних отримав повідомлення про чоловіка, який сидить на перилах мосту на проспекті Шевченка та збирається стрибнути у річку, пише Depo.Суми з посиланням на прес-службу патрульної поліції Сум.

За лічені хвилини патрульні прибули на місце виклику. Інформація підтвердилась. Інспектори почали розмовляти з чоловіком та просити злізти з перил.

Громадянин, який мав ознаки алкогольного сп'яніння, не підпускав охоронців порядку до себе. Щоб показати серйозність свого наміру, він переліз через перила та став на край мосту.

Згодом до розмови долучилися ще декілька перехожих. Однак і їх вмовляння 27-річний сумчанин ігнорував.

"Коли мої колеги та хлопці, які зупинилися нам допомогти, почали з ним спілкуватися, я скоротив відстань та чекав моменту коли зможу схопити його. За декілька секунд він вдарив рукою по перилам та озирнувся вниз, тоді я зрозумів, що він може стрибнути і різко схопив його за руку. У подальшому підбіг мій колега, який допоміг витягти його", - розповідає інспектор 3-ї роти Управління патрульної поліції в місті Суми Артем Міщенко.

Патрульні подякували перехожим за допомогу, пригостили врятованого гарячим чаєм та передали його бригаді швидкої психіатричної допомоги.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme