Киянам обіцяють, що столиця не "втопиться" під час паводку

Наразі немає ніяких натяків, що паводок буде масштабним 

Киянам обіцяють, що столиця не "втопитьс…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу КМДА.

Зокрема, за аналізом водопілля попередніх років, поступове підвищення рівня води в р. Дніпро біля Києва формувалося з квітня до початку травня, а максимальний рівень у р. Десна біля с. Літки формувався в травні.

"За минулий тиждень рівень води в Дніпрі піднявся тільки на 9 см. За повідомленнями Українського гідрометцентру, за останню добу рівень у Дніпрі піднявся тільки на 1 см і знаходиться на рівні 449 см над рівнем "0". Відповідні служби щоденно проводять моніторинг рівня води в столиці, як у Дніпрі, так і у Десні", – повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

За максимальним прогнозом наслідків негативного впливу проходження льодоходу, повені та паводку в м. Києві максимально рівень води може досягнути відмітки 800 см над рівнем "0". Тільки у цьому випадку можуть бути підтоплені окремі території 6-ти районів Києва: Голосіївського, Дарницького, Деснянського, Дніпровського, Оболонського та Подільського. Проте наразі прогнози не дають підстав для такого хвилювання, оскільки ми маємо доволі незначну кількість снігу, який буде танути.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme