Харків'яни стали найкращими велогонщиками світу

Харків'яни Андрій Винокуров та Олена Старікова перемогли на Кубку світу з велоспорту

Харків'яни стали найкращими велогон…

Як повідомили Depo.Харків в Управлінні у справах молоді та спорту Харківської ОДА, харківські велогонщики посіли перші місця в загальному заліку Кубка світу з велоспорту на треку сезону 2016-2017 років.

За відомостями ОДА, на четвертому етапі Кубка світу, який з 24 по 26 лютого відбувся у Лос-Анджелесі, Олена Старікова в жіночому спринті посіла четверте місце, але набраних очок вистачило, щоб обійти суперниць у загальному заліку чотирьох етапів та стати переможницею Кубка.

У свою чергу, Андрій Винокуров став володарем Кубка світу в чоловічому спринті. Вихованець тренера Олени Голубєвої посів шосте місце та, здобувши за сумою чотирьох етапів 1525 очок, став першим у загальному заліку.

Крім того, на рахунку Андрія Винокурова - третє місце в загальному заліку Кубку в дисципліні "кедрин". Харківський велогонщик набрав за підсумками чотирьох етапів 1325 очок.

Зазначимо, що для Андрія Винокурова це вже друга перемога на Кубку світу. В сезоні 2004-2005 років він переміг у загальному заліку Кубка в дисципліні "кедрин".

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme