Головний "коп" Одещини візьметься за справи Тузлівських лиманів, які лежать "мертвим вантажем"

Зустріч заступника директора-головного природознавця НПП "Тузловські лимани" Ірини Вихристюк в складі експертної робочої групи при ГУНП в Одеській області відбудеться 3 березня

Як передає Depo.Одеса, про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор Національного природного парку "Тузловські лимани" Іван Русєв.

"Начальник поліції в Одеській області заявив, що багато кримінальних проваджень щодо НПП "Тузловські лимани" лежать "мертвим вантажем" і він готовий поспілкуватися з "паном Русевим" з приводу безпрецедентної ситуації в нашому парку. Хочу сказати, що я і мій заступник Ірина Вихристюк, багато разів писали і зустрічалися в облпрокуратурі, облполіціі, СБУ з приводу ситуації в НПП "Тузловські лимани". За 2016 рік нами написано понад 60 заяв про кримінальні правопорушення в нацпарку, по ним відкрито 40 кримінальних проваджень і жодне не розкрито", - зазначив Русєв.

Крім того він схиляється до думки, що в поліції саботують захист Тарутинського степу.

"Серед них також і повний саботаж поліції щодо захисту заповідної Тарутинської степу. Для нас не таємниця, що слідство поліції, як правило, працює не для розкриття злочинів, а просто захищає браконьєрів, беззаконня і тих, хто дестабілізує ситуацію в Бессарабії, перебуваючи при владі", - написав Директор "Тузловських лиманів".

За словами Русєва, зустріч заступника директора-головного природознавця НПП "Тузловські лимани" Ірини Вихристюк в складі експертної робочої групи при ГУНП в Одеській області відбудеться 3 березня 2017 року о 16 годині.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme