Гетеросексуальні жінки відчувають оргазм рідше за всіх

Масштабне дослідження сексуального життя американців показало, що лише 65 відсотків гетеросексуальних жінок відчувають оргазм при кожному статевому акті

Вчені з Індіанського університету, Чепменского університету і Університету Клермонт-Гредуейт провели масштабне дослідження сексуального життя американців. В результаті вивчення більше 52 000 жителів США було встановлено, що рідше всіх оргазми відчувають гетеросексуальні жінки. Результати дослідження опубліковані в журналі Archives of Sexual Behavior передає Depo.ua.

Лише 65% гетеросексуальних жінок отримують оргазм від сексу

Чоловікам простіше, 95% гетеросексуалів відчувають оргазм при кожному статевому акті

Всього в дослідженні взяли участь 52 588 дорослих американців, які ведуть статеве життя. У тому числі 26 032 гетеросексуальних чоловіків, 452 гея і 550 бісексуалів. А також 24 102 гетеросексуальні жінки, 340 лесбіянок і 1112 бісексуалок. Основною метою дослідження було зрозуміти, як саме пари можуть поліпшити своє сексуальне життя і чого їм для цього не вистачає.

Дослідники встановили, що в результаті статевого акту 95 відсотків чоловіків отримують оргазм, геї можуть похвалитися цим лише в 89 відсотках випадків, так само як і бісексуальні чоловіки (також 89 відсотків). У жінок все не так райдужно - оргазму при кожному статевому акті досягають 86 відсотків лесбіянок, 66 відсотків бісексуальних жінок і лише 65 відсотків гетеросексуальних.

Примітно, що в гетеросексуальних парах 41 відсоток опитаних чоловіків заявили, що їх партнерки досягають оргазму кожен раз, при цьому лише 33 відсотки жінок визнали, що саме так і відбувається. Дослідники вважають, що для підвищення кількості жіночих оргазмів в гетеросексуальних парах не варто сподіватися виключно на вагінальний контакт. Необхідно займатися оральним сексом, не пропускати прелюдію, використовувати елементи гри і глибокі поцілунки.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme