Британія вимагає від Кремля покарати вбивць Нємцова

МЗС Великої Британії в другу річницю вбивства Бориса Нємцова закликало російську владу притягти до кримінальної відповідальності всіх винних в цьому злочині

Про це говориться в заяві британського зовнішньополітичного відомства, передає Depo.ua із посиланням на РИА "Новости".

У повідомленні наголошується, що через два роки після вбивства Нємцова щодо виконавців злочину йде судове розслідування. Однак, "є побоювання, що слідство не переслідує тих, хто замовив вбивство", - вважають в британському МЗС.

"Борис Нємцов був людиною великої величини, яким захоплювалися в Великій Британії за його важливу і відважну роботу по просуванню демократії. Я закликаю російський уряд гарантувати, щоб всі особи, відповідальні за цей страхітливий злочин, постали перед судом. Уряд Великої Британії так само, як багато хто в Росії і в міжнародному співтоваристві, продовжує уважно стежити за розвитком справи", - заявив заступник міністра закордонних справ Великої Британії Алан Дункан.

Нагадаємо, що Борис Нємцов був убитий в центрі Москви рівно 2 роки тому. Володимир Путін пообіцяв, що замовники і виконавці цього злочину будуть покарані. На сьогодні імовірний убивця політика вже розшукується навіть Інтерполом.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme