Бойовики знову гатили на Світлодарській дузі, а в районі Стаханівки провокували бій

Протягом минулої доби знову фіксувались ворожі обстріли в районі Світлодарської дуги та по всьому периметру Горлівського "балкона"

Про це повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"На Світлодарській дузі - "традиційний" мінометний обстріл в районі на північ від Калинівки і Нижнього Лозового, активні обстріли позицій ЗСУ на схід від Троїцького", - констатує Тимчук. Окупанти на цій ділянці використовували поодинокі БМП-12 для обстрілу передових позицій сил АТО, а з боку селища Доломитне і висоти 281.9 відзначалися обстріли з великокаліберних кулеметів і БТР.

Також, за даними Тимчука, активізувалося Стаханівське угруповання противника. "Фікусувався мінометний обстріл, в тому числі з використанням 120-мм мінометів від Новозванівки до Катеринівки, неодноразово противник намагався зав'язати стрілецькі бої на середніх і ближніх дистанціях. На правому фланзі Стаханівського угруповання окупантів останні двічі накривали мінометами позиції ЗСУ уздовж Бахмутської траси від Новотошковки до бп №29", - інформує керівник "ІС".

Крім того, протягом минулої доби противник вів обстріл практично по всьому периметру Горлівського "балкона" - від Новгородського до Новолуганського. "На окремих ділянках окупанти пускали в хід 120-мм і 82-мм міномети, в окремих випадках використовувалася легка бронетехніка і ЗУ-23-2", - уточнив Тимчук.

У районі Жовтого та Станиці Луганської фіксувались короткі перестрілки із застосуванням противником великокаліберних кулеметів і станкових гранатометів.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, протягом минулої доби бойовики 62 обстріляли позиції сил АТО, в результаті чого загинули двоє українських бійців.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme