У Полтаві відбувся турнір зі змішаних единоборств серед ультрас

Під час турніру "Кубок Героїв" було оголошено благодійний збір коштів, які будуть передані на потреби військових, що захищають нашу країну на сході

У Полтаві відбувся турнір зі змішаних ед…

25 лютого у виставковому залі Полтавського міського будинку культури відбувся благодійний аматорський турнір "Кубок Героїв" зі змішаних єдиноборств серед ультрас України, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Новини Полтавщини.

До Полтави завітали футбольні фанати ФК "Шахтар" (Донецьк), ФК "Зірка" ( Кропивницький), ФК "Чорноморець" (Одеса), а також у турнірі взяли участь фани полтавських клубів - ФК "Полтава" та ФК "Ворскла".

Організатори турніру зазначають, що захід присвячений пам'яті Героїв, які загинули, захищаючи Україну в 2014-2017 роках, та тих, хто зараз боронить цілісність нашої держави.

Один із організаторів даного заходу депутат Полтавської міської ради Вадим Ямщиков розповів, що такий турнір проходить у Полтаві вже вдруге, і хоча минулоріч учасників було більше, цього року беруть участь у змаганнях більш професійні та підготовані спортсмени.

Під час турніру, організатори оголосили благодійний збір коштів, які потім передадуть на потреби військових підрозділів, які боронять нашу країну на сході.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme