UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві боєць АТО отримав квартиру у подарунок

Двокімнатну квартиру військовому подарував один із підприємців 

У Миколаєві боєць АТО отримав квартиру у…

Олександру Пономарьову, військовослужбовцю 73-го Морського центру спеціального призначення, вручили сертифікат на отримання двокімнатної квартири. Про це Depo.Миколаїв повідомили у облдержадміністрації.

Один із миколаївських підприємців звернувся до Миколаївсьої ОДА з пропозицією волонтерської допомоги. У обласній адміністрації, поспілкувавшись з командирами Миколаївських військових частин, вирішили надати допомогу Олександру Пономарьову. Герою, який був у полоні, отримав дуже важкі поранення під час бойових дій, має двох маленький дітей, але не має власного житла.

Сертифікат бійцю вручили під час проведення турніру з плавання, присвяченого пам'яті загиблих військовослужбовців. Для Олександра Пономарьова це, за його словами, було повною несподіванкою. Він подякував голові ОДА Олексію Савченку, його команді, друзям, командиру частини за те, що сьогодні вони допомагають не тільки йому, а й багатьом військовослужбовцям – учасникам АТО.

Нагадаємо, що 12 січня Президент Петро Порошенко у Миколаєві вручив ордери на квартири для сімей 15 військовослужбовців-учасників АТО, які отримали інвалідність через поранення в бойових діях.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme