UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Після візиту Савченко бойовики "ДНР" захотіли інспектувати українські тюрми

Представники самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" після візиту народного депутата України Надії Савченко до макіївської колонії захотіли відвідати своїх поплічників у місцях позбавлення волі на підконтрольних Києву територіях

Про це заявила "уповноважену з прав людини ДНР" Дарина Морозова, повідомляє Depo.ua з посиланням на один із сепаратистських ресурсів.

На її думку, що оскільки Савченко та Володимиру Рубану була надана можливість побачитися з українськими полоненими, то представники "ДНР" могли б отримати доступ доступ до місць, де утримуються полонені бойовики.

"Ми хочемо переконатися в тому, що до них не застосовуються незаконні методи дізнання, і умови утримання наших прихильників дійсно свідчать про гуманізм київської влади", - заявила вона.

Нагадаємо, що 24 лютого депутат Надія Савченко і керівник центру визволення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан прибули у виправну колонію в Макіївці, де утримуються українські військовополонені. Служба безпеки України попросить Савченко дати пояснення з приводу її поїздки в Донецьк. На неї вже складений адміністративний протокол за незаконний перетин лінії розмежування.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme