UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Новий радник Трампа визнав Росію ворогом, - ЗМІ

Новий радник президента США з національної безпеки Герберт Макмастер на засіданні Ради національної безпеки США назвав Росію ворогом, а не другом

За даними джерел CNN, він також виступив на захист світового порядку, який встановився після Другої світової війни, заявивши про необхідність збереження миру і безпеки, повідомляє Depo.ua.

Крім того, Макмастер заявив також, що використання терміну "радикальний ісламський тероризм", який часто вживав його попередник Майкл Флінн і сам Трамп, не допоможе Вашингтону в роботі з союзниками з метою розгромити терористичні угруповання. Ця фраза, за його словами, марна, оскільки такі терористичні організації, як "Ісламська держава", являють собою перекручення ісламу, і є, таким чином, неісламськими.

Нагадаємо, що радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку 13 лютого через скандал навколо контактів з російським послом ще до вступу на посаду. Відтак Трамп призначив на цю посаду генерал-лейтенанта Макмастера, який завжди займав жорстку позицію щодо Росії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme