UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Сумщині копи не дають "спокою" самогонникам

Тільки за останні два тижні правоохоронці Буринського району виявили та вилучили 36 літрів саморобної горілки, 120 літрів самогонної закваски та три самогонні апарати

Під час проведення роботи по виявленню фактів виготовлення та зберігання саморобної горілки у місцевих жителів та жителів району, працівники поліції навідались до господарства 28-річної місцевої мешканки та 40-річної жительки району, в яких правоохоронці виявили та вилучили самогонні апарати. Їх власниці не заперечують, що іноді займаються самогоноварінням, проте запевняють, виключно для власних потреб, не для продажу, проте знайшлись односільчани, які підтвердили, що і на реалізацію.

Поскаржились небайдужі жителі одного з сіл району і на 70-річну пенсіонерку, в будинку якої, де вона мешкає разом з донькою, яка працює вчителькою молодших класів, під час санкціонованого обшуку працівники поліції виявили та вилучили тринадцять літрів самогону, 120 літрів самогонної закваски та апарат для виготовлення так званої домашньої горілки. До того ж, бабусю застали саме під час самогоноваріння та надавати будь-які пояснення правоохоронцям літня жінка відмовилась.

"Закваску, самогон та всі апарати для його виготовлення правоохоронці вилучили, - коментує Сергій Бойко, начальник Буринського відділення поліції - А всі порушники за виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за ст. 176 Кодексу про адміністративні правопорушення, яка передбачає покарання у вигляді сплати чималого штрафу".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme