UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині торгують арештованим майном

За рік на Хмельниччині реалізували арештованого майна на понад 60 мільйонів гривень

На Хмельниччині торгують арештованим май…

Завдяки електроннгим торгам на Хмельниччині упродовж 2016 року реалізували арештованого майна на понад 60 мільйонів гривень, передає Depo.Хмельницький з посиланням на "Є".

За словами начальника управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Романа Касянюка, продати це майно вдалося за допомогою державного підприємства "Система електронних торгів арештованим майном" (СЕТАМ), яке віднедавна почало продавати ще й активи неплатоспроможних банків.

Роман Касянюк зазначає: "Державне підприємство СЕТАМ проводить реалізацію арештованого майна. Це найбільший майданчик торгів, все розбито по категоріях і регіонах. Тут показують аукціони, які відбуватимуться".

Він додав, що через СЕТАМ реалізовується рухоме, нерухоме майно за доступними цінами. Зайти на сайт і ознайомитися з об'єктом та взяти участь в торгах може будь-хто.

Електронний аукціон дозволяє підняти ціну в процесі торгів. Більше того, спочатку можна приїхати і подивитися, в якому майно стані.

У Хмельницькому є майданчики, де можна оглянути, наприклад автомобілі. Якщо вам підходить, беріть участь у торгах і купуйте.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme