UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Центральному стадіоні Миколаєва планують реконструювати поле

Зараз обладнують тренувальне поле, а далі мають намір провести реконструкції основного газону

На Центральному стадіоні Миколаєва плану…

На Центральному стадіоні Миколаєва ведуться роботи по облаштуванню тренувального поля, крім того, запланована реконструкція основного газону. Про це розповів інвестор МФК "Миколаї", депутат міської ради Сергій Кантор, повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на Миколаївський футбол.

За його словами, капітальний ремонт адміністративного комплексу поки зупинили на два місяці, тому що потрібна коректування робіт. Зараз обладнують тренувальне поле – його розглядають як "перехідне", на перспективу реконструкції основного газону. Тренувальне поле бачать як повноцінний стадіон на 500 місць, з навісом, автоматичним поливом і табло.

У планах є і устаткування нового основного поля, але це може зачепити і комунікаційні мережі, і легкоатлетичну частина стадіону. Як говорить Кантор, зараз в клубі консультуються з питань облаштування полів з людьми, які будували "Дніпро-Арену", "Донбас-Арену" та "Львів-Арену":

"Найбільший питання – це поле. Я на нього сьогодні глянув і мені стало страшно... Ілюзій прошу не будувати, але, тим не менш, ми рухаємося", - сказав Кантор.

Також він розповів про плани встановити сучасне табло – на нього в бюджеті міста закладено 3 мільйони гривень. Табло хочуть замовити у Китаї. Депутат згадав цифру в 8,6 мільйонів гривень з бюджету – судячи з усього, ці гроші спрямують на облаштування основного та тренувального поля.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme