UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Меладзе про "Євробачення": Tayanna завадило здоров'я, Melovin ще надто юний

Продюсер і член журі національного відбору на "Євробачення" Костянтин Меладзе розповів, чому поставив переможцю конкурсу O'Torvald 2 бали та про перспективи України на цьогорічному конкурсі

Меладзе про "Євробачення": Tayanna завад…

Про переможця відбору

Я поставив O.Torvald два бали. Це була моя думка щодо жанру, в якому вони працюють, і перспектив цього жанру на цьогорічному "Євробаченні". Але я би дуже хотів в даному разі помилятися.

Найважливіше для O.Torvald – зберегти щирість і віру в те, що вони роблять. Мені здається, саме завдяки цьому вони перемогли. Це було настільки по-рокерськи, щиро і без кривляння, що люди це оцінили.

Чому не перемогла Tayanna

З точки зору висоти місця, яке може зайняти Україна цього року на "Євробаченні", мені здається, найкращою кандидатурою була би Tayanna, але я щиро бажаю O.Torvald максимального успіху і високого місця на конкурсі.

Як ви пам'ятаєте, після перемоги Руслани на "Євробаченні", ми зайняли на конкурсі 15-те місце. Мені дуже хотілось би, щоб цього разу було по іншому.

Tayanna для перемоги у національному відборі не вистачило здоров'я. Є така штука, як психосоматика. Вона настільки перенервувала, що захворіла, і виступала вона у ненайкращій своїй формі. Це відбилося буквально на всьому – на драматизмі виконання, не енергії, яку вона випромінювала.

Melovin ті інші відкриття Меладзе

Найбільше серед усіх учасників "Євробачення" мені сподобалися гурти Kadnay, "Сальто назад" і Melovin.

"Сальто назад" - чудовий гурт, просто він ще недостатньо набрав ваги для того, щоб пробити стіну "Євробачення". Для того, щоб бути конкурсантами у фіналі, потрібні якісь бійцівські якості. Крім того, потрібно довести до ладу ту музичну ідеологію, якої вони притримуються.

Melovin я поставив 3 бали. Він не зайняв би високого місця на "Євробаченні", бо ще надто юний і надто сирий. Для того, щоб його довести до високого рівня, потрібні продюсери, потрібно переробляти і додатково аранжувати цю пісню. Прихильниці Melovin з'явилися передусім через шоу "Х-фактор", в якому він переміг. Для публіки, яка побачить його вперше, такий рівень не може бути переконливим. Але у Melovin є всі інгредієнти для того, щоб у майбутньому стати справді цікавим артистом.

Про перспективу українців на "Євробаченні-2017"

Я чув багатьох учасників цьогорічного "Євробачення" і можу сказати, що наш відбір реально один із найпотужніших. Tayanna, (їй Меладзе поставив найвищий бал у фіналі відбору - ред.) – набагато сильніша виконавиця, ніж усі іноземні учасники "Євробачення", які виступали на сцені під час національного відбору.

Я би дуже хотів, щоб ми увійшли цього року принаймні в сімку кращих на конкурсі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme