UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бойовики гатять з танку та мінометів: за добу постраждали п'ятеро військових

Протягом минулої доби в зоні антитерористичної операції зафіксовано 49 обстрілів, четверо українських військових були поранені, один – травмований

Так, на Маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстрілювали Лебединське, Чермалик, а з гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль,Чермалик, Широкине, Водяне, Гнутове, передає Depo.ua з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"На Донецькому напрямку танк обстрілював позиції ЗСУ в районі Пісків, шахти Бутівки та Кам'янки, а з мінометів різних калібрів ворог вів вогонь по Авдіївці, Зайцевому, Луганському, Троїцькому та шахті Бутівці. З гранатометів та стрілецької зброї обстріляно Новгородське, Піски, Новолуганське, Верхньоторецьке, Кірове та Зайцеве", - констатували у штабі.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів загарбники обстріляли Троїцьке та Новотошківське, а з стрілецької зброї – Станицю Луганську.

Нагадаємо, що вчора внаслідок обстрілів пошкоджено Донецьку фільтрувальну станцію, яка забезпечує водою тисячі людей. Через це Тристороння контактна група закликала "ДНР" забезпечити режим тиші для забезпечення проведення ремонтних робіт в районі ДФС.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme