UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Аваков розповів, що робить із жирними дупами

Голова МВС України Арсен Аваков зізнався, що не лишається байдужим до ініціатив з його відставки

Як зазначає Depo.ua із посиланням на інтерв'ю міністра для ТСН, на відповідне питання жуналістів Аваков констатував, що не кам'яний, тож бути спокійним виходить не завжди.

"Я не скеля і не бетонна стіна. Я це, звичайно, сприймаю і на мене це впливає. Але! Я дуже ясно розумів, куди йшов, і я не "кисейная барышня" і чітко уявляю собі, що повинен робити міністр внутрішніх справ у країні, що воює. І при цьому я наступаю на багато, багато ніг і розштовхую багато жирних дуп. І це багатьом не подобається і вони намагаються відповідати", - нарікнув міністр.

Додав, що для нього важлива чесність перед собою.

"Зробити реформу поліції незворотною, до кінця сформувати в повному обсязі Національну гвардію, яку ми створили в 2014 році тощо. Реформувати повністю, наприклад, Державну службу з питань надзвичайних ситуацій. Найближчим часом ми оголосимо про повне скорочення і знищення такого поняття, як пожежна інспекція. Коли до вас буде приходити пожежний інспектор, не додому, а у ваш маленький кіоск або мале підприємство, буде приходити і говорити, як зазвичай вони просять відповідні гроші... Коли замість старих МРЕВ у нас з'являються нові сервісні центри – ось це те, що дає мені компенсацію за все цього негативу і лайна, яке йде в бік тих людей, які змушені робити якісь непопулярні та жорсткі речі. І таких людей у нас в країні не так багато і їх треба берегти. Я не про себе – я впораюсь", - сказав Аваков.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme