UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Агент Зозулі розповів, чому намагався влаштувати гравця до "Райо Вальєкано"

Агент українського футболіста Романа Зозулі Володимир Кузьменко розповів подробиці переходу гравця до "Райо Вальєкано"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Динамоманію. Нагадаємо, що фанати "Райо Вальєкано", відомі своїми ультра-лівими поглядами, звинуватили Зозулю у нацизмі і фактично зірвали оренду гравця з "Бетіса". Втім, агент футболіста Володимир Кузьменко запевняє, що в процесі оформлення оренди ніхто не очікував такої реакції фанатів. "Дуже важливим є той момент що "Райо Вальєкано" - це команда, що знаходиться в Мадриді. Спробую пояснити. У Мадриді 5 футбольних клубів: "Реал", "Атлетіко", "Райо Вальєкано", "Хетафе" і "Леганес". Люди, які розуміють щось у футболі, дуже добре мене зрозуміють, що таке 5 клубів в одному місті і коли матчі проводяться з п'ятниці по понеділок. Ті, хто до сих пір не зрозумів, спробує пояснити. Скаути з усього світу приїжджають і намагаються вибрати момент, щоб за 2-3 дні переглянути по можливості більше матчів і гравців. Ось і весь секрет.

Ті, хто думають, що Сегунда в Іспанії - це дуже слабкий варіант, сперечатися і доводити не буду, а скажу простіше, дай Бог, щоб наші хлопці потрапили хоча б сюди, а там випробують на собі Сегунду, ну і зможуть себе теж показати. На жаль, те, що сталося з переходом Роми в "Райо Вальєкано", насправді ніхто взагалі не очікував і не міг уявити.

Були розмови, але такі ж розмови були і при його переході влітку в Севілью з України. Так само, на жаль, і багато людей, скориставшись цією ситуацією, вирішили "пропіаритися" або підняти свій авторитет на словах, а на ділі ніяких рухів", - заявив Кузьменко.

Читайте також: Як Зозуля став жертвою проросійської пропаганди в Іспанії

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme