Жебрівський сподівається завтра отримати гарантію припинення вогню від росіян в районі Авдіївки

На сьогодні виявлено два місця пошкоджень лінії електропередач, які не вдається полагодити

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський сподівається завтра отримати гарантію припинення вогню від російської сторони в районі Авдіївки – про це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook, пише Depo.ua.

Поки російська сторона в СЦКК не надала письмових гарантій щодо припинення вогню. Електромонтажники готові вийти на відновлення ЛЕП завтра вранці. На сьогодні виявлено два місця пошкоджень лінії електропередач.

За його словами, зараз на потужних електрогенераторах працюють лікарня, відділення "Укртелекому" та інші служби, які забезпечують життєдіяльність міста.

Поліція працює в посиленому режимі і забезпечує правопорядок в місті.

"Завтра вранці плануємо від потужного генератора запустити насосну станцію та подати людям до будинку воду. Авдіївський коксохім від своїх батарей підтримує належне тепло в тепломережах міста" – заявив Жебрівський.

Нагадаємо, вранці 24 лютого жителі Авдіївки залишилися без водопостачання внаслідок обстрілу з боку бойовиків. Пізніше воду в результаті пошкодження ДФС стали подавати погодинно із запасних резервуарів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme