UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як львівських підлітків рятують від "синього кита"

У Львові зареєстрували три звернення, у яких йшлося про участь неповнолітніх у суїцидальних іграх та про події, пов'язані з цим

З метою запобігання участі школярів у суїцидальних онлайн-іграх у школах Львова проводять спеціальні батьківські збори. Про це на прес-конференції розповіли начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа і головний спеціаліст Департаменту освіти і науки ЛОДА Юрій Савчин, пише Depo.Львів з посиланням на Варіанти.

Так, за словами Юрія Савчина, у Львові були проведені батьківські збори та наради директорів шкіл, де зосереджено увагу на небезпеках від онлайн-ігр, вказано шляхи як реагувати на ймовірну участь школярів у них.

Чиновник додав, що ведеться як профілактична робота, так і допомога після виявлення участі дітей у грі.

Валерій Середа також зазначив, що наразі у Львові зафіксовано один випадок участі школярки у грі:

"У сім'ї, де розлучились батьки, дитина була позбавлена батьківської уваги. Коли матері повідомили про те, що її дитина можливо грає в гру, їй було все одно. А дитина у стресі піддалась впливу соцмережі, гри. Вона вже дійшла до якогось рівня, але добре що один з близьких небайдужих родичів пішов з нами на співпрацю", - сказав він.

Він запевнив, що поліція та кіберполіція, педагоги мають напрацювання по запобіганню скоєння самогубств дітьми після участі в онлайн-грі.

Нагадаємо,що цього місяця у Львові зареєструвалитри звернення, у яких йшлося про участь неповнолітніх у суїцидальних іграх та про події, пов'язані з цим.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme