UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Запоріжжі військовий влаштував стрілянину і намагався підірвати гранату біля багатоповерхівки

Стали відомі подробиці стрілянини у Шевченківському районі Запоріжжя, що сталася проти ночі 25 лютого

У Запоріжжі військовий влаштував стрілян…

Як повідомило порталу Depo.Запоріжжя власне джерело у поліції, 57-річний екс-військовослужбовець близько дев'ятої години вечора напав на вулиці на колишню співмешканку. 43-річна жінка в цей час поверталася з роботи, колишній коханець вистрілив в неї з пістолету, простреливши стегно і кість руки. Після чого на автівці ВАЗ 2101 втік у невідомому напрямку.

Кілька екіпажів патрульної поліції почали прочісувати Шевченківський район у пошуках зловмисника. Відпрацьовували відразу кілька вулиць, поки не побачили на Чарівній, біля будинку 155-а автівку нападника, а слідом і його. Чоловік тримав у руці гранату РГД-5 і погрожував підірвати себе.

Патрульні вступили в перемовини з колишнім військовим і вмовили його здатися. У чоловіка вилучили пістолет невідомого походження, магазин із шістьма набоями та гранату РГД із запалом. Екс-військового передали слідчо-оперативній групі Шевченківського відділку поліції, яка має з'ясувати всі обставини нічної події. У поліції зазначили, що раніше у чоловіка вже вилучали боєприпаси та зброю.

Колишня співмешканка зловмисника ушпиталена з вогнепальним пораненням до п'ятої міської лікарні.

Портал Depo.Запоріжжя раніше повідомляв, що чоловік намагався підірвати себе у дворі багатоповерхівки у Шевченківському районі Запоріжжя.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme