UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Садового прихистили більше двох тисяч осіб

Послугами Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб скористалися майже 1800 осіб

У 2016 році послугами Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб скористалися майже 1800 осіб. Загалом у Центрі зареєстровано 2473 бездомних громадян. Як зазначила директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна, звітуючи про роботу департаменту, в Центрі провели ремонтні роботи, зокрема облаштували харчоблок і кухню. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

"У Центрі обліку на Кирилівській для безхатченків дуже якісно надаються послуги, створені усі належні умови. Ми провели там ремонтні роботи, облаштували харчоблок і кухню, і у 2017 році бездомні громадяни також зможуть харчуватись", - зазначила директор департаменту гуманітарної політики Галина Слічна.

У 2016 році взято на облік 247 бездомних осіб (в т.ч. 55 осіб, звільнених з місць позбавлення волі): 79 особам оформлено паспорт та ID-картки; 219 осіб отримали реєстрацію переважного місця знаходження за юридичною адресою Центру; 22 особам оформлено скерування в геріатричний пансіонат. Загалом послугами Центру скористались 1791 особа.

Видатки на діяльність Центру у 2016 році склали 2,02 млн. грн. що на 13,48 % більше у порівнянні з 2015 роком – 1,78 млн. грн.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme