У Миколаєві взяли "на гарячому" патрульного-хабарника

Поліцейський обіцяв вирішити питання підроблених документів на транспортний засіб

У Миколаєві взяли "на гарячому" патрульн…

У Миколаєві співробітники Управління внутрішньої безпеки, прокуратури та керівництва Управління патрульної поліції затримали патрульного за хабарництво. Поліцейського зловили "на гарячому" у момент отримання хабара. Про це у "Фейсбуці" написав начальник Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Євген Жуков, повідомляє Depo.Миколаїв.

Так, інспектор поліції за 10 тисяч гривень обіцяв уладнати питання підроблених документів на транспортний засіб: "Якщо людина права і виконує свою роботу гідно і правильно - ми ніколи не залишимо його в біді. Але, на жаль, і в патрульній поліції є негідники, які, рано чи пізно, показують свою сутність. Він, напевно, думав, що у нього все виходить, але ми знаємо, як насправді", - прокоментував випадок Жуков.

Також він повідомив, що за півтора року роботи патрульної поліції це дванадцятий випадок хабарництва з боку патрульних поліцейських: "Про такі факти ніхто мовчати не буде. І, як я раніше говорив, такі випадки будуть мати місце в такому величезному організмі в 12 з невеликим тисяч співробітників", - йдеться у повідомлені.

Крім того Жуков звернувся до всіх громадян з проханням не бути байдужими та обов'язково повідомляти про подібні випадки у Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України або відділ моніторингу Департаменту патрульної поліції.

Нагадаємо, що депутат Миколаївської облради відхрещується від того, що пропонував патрульним хабар. Національне антикорупційне бюро розбиратиметься з Сергієм Чмирем, який вже пішов на лікарняний.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme