UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві та області оголошено День жалоби

Всі розважальні та культурні заходи, заплановані на субуту, перенесені на наступни день 

У Миколаєві та області оголошено День жа…

У зв'язку з трагічною загибеллю військовослужбовців 79 бригади в Миколаєві суботу, 25 лютого, оголошено Днем жалоби. Про це Depo.Миколаїв повідомили у міськраді.

Зазначається, що Свято Масляної та культурно-мистецький захід "Людина року" перенесені на неділю, 26 лютого. Всі заходи пройдуть за тим самим графіком, тільки зі зміщенням на день.

Згідно з ропорядженням голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка у день жалоби, на будівлях і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій приспустити прапор України.

Також рекомендується приспустити прапор України на будинках і спорудах підприємств і установ недержавної форми власності: "У цей день на території Миколаївської області рекомендовано утриматися від проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм телевізійних і радіопередач", - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, що прощання з військовослужбовцем Миколою Гуцаленко проходить сьогодні, 25 лютого, на території 79-ї ДШБр за адресою: проспект Героїв України (Сталінграду), 72, зупинка "Шкільна". Микола Гуцаленко 21 лютого, перебуваючи у зоні проведення АТО в районі Авдіївки, отримав важке поранення, від якого він впав у кому. Боєць був доставлений в Дніпропетровську обласну клінічну лікарню імені Мечникова. 23 лютого Герой-десантник помер - його поранення виявилося несумісним з життям.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme