UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Житомирщині п'янючий водій віз пасажирів у маршрутці

Після виявлення порушення за кермо маршрутного автобуса сів інший водій і довіз пасажирів до місця призначення

На Житомирщині п'янючий водій віз п…

Учора, 24 лютого, житомирські за порушення Правил дорожнього руху зупинили маршрутний автобус сполученням Житомир - Висока Піч і виявили за його кермом п'яного водія. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Житомирської області.

Близько 17:30 у с. Корчаку Житомирського району поліцейські, звернувши увагу на нерівномірний рух автобуса та інші порушення, зупинили транспортний засіб. Під час перевірки документів та спілкування з водієм інспектори відчули різкий запах алкоголю і помітили інші ознаки сп'яніння.

За кермо маршрутного автобуса сів інший водій і довіз пасажирів до місця призначення. 44-річного порушника відвезли до медичного закладу на освідування. У нього зафіксовано вміст алкоголю – 2,7 проміле. Відносно чоловіка, як з'ясувалось жителя району, оформлено адміністративні матеріали. Санкція статті, а якою оформлено протокол, передбачає штраф у сумі 10 200 гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном на 1 рік.

Матеріали щодо виявленого порушення будуть направлені для реагування до власника маршруту – Житомирської обласної ради.

Нагадаємо, місяць тому на Житомирщині пасажир загинув, випавши з маршрутного автобуса, після чого з перевізником розірвали угоду.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme