UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Закарпатті розпочалося перше "доїння" червоної ікри

Закарпатський фудблог 2017 "Се-се ай" рекомендує страви з циклу "екологічна аквакультура Закарпаття"

На Закарпатті розпочалося перше "доїння"…

Розпочалося "доїння" першої закарпатської ікри, у сезоні 2017 року, пише Depo.Закарпаття з посиланням на одного з авторів футблогу "Се-се ай" (Оце так) Федора Шандора.

Нагадаємо, днями фудблог запропонував їстівних комах Закарпаття.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme