UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницькі активісти-протестувальники направили звернення у Верховну Раду

Активістам ГО "Громадський контроль Поділля", які перекривали Західно-Окружну, вдалось домовитись із владою

Хмельницькі активісти-протестувальники н…

Хмельницькі активісти направлять звернення у Верховну Раду, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Є".

За словами очільника ГО, зараз українці не можуть купити собі автівки по 18 тисяч доларів, тому їдуть закордон і шукають можливості привезти звідти транспортний засіб, який вартує набагато дешевше.

"Проблему можна вирішити, якщо автомобілі здешевшають. За неофіційними даними таких транспортних засобів по країні є близько трьох мільйонів. Нам треба знайти спільне вирішення проблеми і ініціювати зміни до законодавства", - додав Микола Нечиталюк.

Посадовці порекомендували автомобілістам звернутись до Верховної Ради.

Заступник голови Хмельницької ОДА Олег Гуменний каже: "Я вас зрозумію, як громадянин, але ми маємо виконувати Закон. Думаю, варто звернутися до законодавчої гілки влади, до народних депутатів, які представляють наші інтереси у ВР. Вони могли б підняти там ці питання, бо в нас немає таких повноважень".

Голова громадської організації Микола Нечиталюк підготував звернення до Хмельницької ОДА. Поговорити із активістами прийшов заступник голови Хмельницької ОДА Олег Гуменний та представники митниці, патрульної поліції, юридичного відділу ОДА та фіскальної служби.

"Ми написали звернення ГО "Громадський контроль Поділля" до Хмельницької ОДА з вимогою передачі своїх вимог Адміністрації Президента, Верховній Раді та Кабміну. Серед вимог — вартість розмитнення автотранспорту, що завозиться в Україну, не повинен перевищувати 500 євро, зниження тарифів на комунальні послуги для населення та вирішення питання зниження податкового навантаження на малий та середній бізнес, підвищення заробітної плати працівникам Укрзалізниці", - зазначив голова громадської організації.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme