Геращенко показала страшні фото палаючої від обстрілів "ДНР" Авдіївки

Представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко оприлюднила фото палаючої від обстрілів бойовиків Авдіївки

На своїй сторінці у Facebook вона написала, що ці страшні фото зроблені зранку 25 лютого Вячеславом Петровським, передає Depo.Донбас

Геращенко пояснила, що на фото стара частина міста, яку знову накрило вогнем бойовиків з російськоі зброі.

"Обстріли велися з 16.00 п'ятниці, 24 лютого і тривали до 21.00 вечора. Працювала заборонена мінськими угодами надважка арта міномети 122 мм, 2 танки 125 мм та САУ, 152 мм. За ніч цивільні квартали обстрілювали 24 рази", - написала Геращенко.

Вона зазначила, що вода у Авдіївку поступає самотіком з резервуару. Електроенергіі через пошкодження ЛЕП немає.

"Рятувальники, служби ДСНС працюють над ліквідацією пошкоджень. А від силових структур чекаємо , що по кожному обстрілу буде заведено справа за тероризм і зібрані всі докази для украінських і міжнародних судів, бо бойовикам і РФ прийдеться відповідати за всіх вбитих, поранених, пошкоджене майно, за незаконне утримання в заручниках украінських громадян і інші терористичні діі проти Украіни", - написала вона.

Нагадаємо, в Авдіївці зникло електропостачання 24 лютого близько 23.00, внаслідок кількох потужних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme