Чим живе найвідоміша українська порнозірка, яка соромиться варити борщ на камеру (ФОТО 18+)

Одеситка Світлана Бєлан, яка відома багатьом чоловікам під псевдонімом Karina Grand, є однією із найпопулярніших зірок фільмів для дорослих у Східній Європі

Чим живе найвідоміша українська порнозір…

Акторка народилася і живе в Одесі, щоправда через закон, який забороняє в Україні зйомки та розповсюдження порнофільмів, їй доводитися працювати у Європі, передає Depo.ua з посиланням на Знай.ua.

Світлина від Svetlana Byelan.

26-річна Каріна є новачком порноіндустрії, адже стала порноакторкою у 2014 році. До такого рішення жінка прийшла самостійно і спробувавши, вже не захотіла зупинятися. За словами одеситки перше порно вони відзняли із чоловіком вдома, а вже згодом вирішили займатися цим професійно.

З тих пір чоловік Карини, з яким вона одружена 9 років, є її партнером не тільки по життю, а й у кіно.

За словами українки, вона б не стала готувати на камеру ... борщ, адже це нудно, а ось проти експериментів акторка не проти і згодна майже на все.

Також порнозірка зазначила, що протягом зйомки інколи їй вдається отримати оргазм, проте вона ніколи не буде зніматися із чоловіком, який їй не подобається і з яким їй некомфортно.

Світлина від Svetlana Byelan.

За словами Каріни Гранд, порнобізнес є прибутковим, і чоловіки отримують менше, ніж жінки, проте не можна казати, що завдяки порнофільмам можна стати мільйонером.

Також порноакторка поділилася, що її родичі та друзі знають, чим вона заробляє на життя, але самій Каріні все одно, що про неї думають оточуючі, адже секс для неї став не просто професією, а, насамперед, улюбленим хобі, від якого вона отримує задоволення. Проте, за словами жінки, секс по роботі і в особистому житті - дуже різниться і не можна його порівнювати.

Світлина від Svetlana Byelan.

У фіналі інтерв'ю Каріна зазначила, що мріє про нагороди у галузі порнофільмів AVN Awards і не проти того, щоб її діти знали, чим вона займається.

Світлина від Svetlana Byelan.

Світлина від Svetlana Byelan.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme