Вікторію Боню затримали в США за підозрою в шпигунстві

Офіцери служби безпеки аеропорту Лос-Анджелеса LAX ставили фотомоделі питання про президента і КДБ

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на kp.ru.

Довгий час зірка "Дома-2" та модель збиралася до США, але після приземлення літака у Лос-Анджелесі її затримали для допиту.

"Найсмішніше, що на кордоні мене пропустили швидко, а ось на виході з аеропорту LAX мене відвели на додатковий огляд речей ... Але замість розмови по суті офіцер вирішив поговорити про нашого президента, дізнавшись мою позицію, він перейшов до розмов про КДБ. Потім прийде інший офіцер і попросив мене відійти почекати в стороні, після чого мені поставили запитання, чи не є я таємним агентом розвідки", - написала зірка в Instagram.

Боня припустила, що американські правоохоронці просто пожартували над нею, але виявилося, що офіцери налаштовані серйозно. Тим більше, скоро вони виявили в її речах візитку компанії з відеоспостереження, яку моделі вручили на якомусь заході.

"Я сміялася в голос, прийнявши розмова за жарт, поки мене не перепитали в третій раз! Отримавши негативну відповідь офіцер став оглядати мої речі і в якийсь момент він дістав з мого гаманця візитну картку з написом SPY-LAND, - розповіла Боня. - Це був удар! Я думала, що погоріла і зараз мене депортують".

Але допомогла популярність Боні. Телеведуча і модель показала на Айпад фото і відео своїх робіт, щоб довести, що вона не має до спецслужб ніякого відношення.

Нагадаємо, Вікторія Боня є подругою біглого нардепа Олександра Онищенка.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme